Splošno o izdelku

Povečajte vaše udobje z edinstveno wellness napravo!

V skladu s filozofijo Daljnega vzhoda je znano že več let, da je lahko nezadostna oskrba telesa z energijo vir številnih težav in pomanjkanje dobrega počutja. Še posebej pri dolgo trajajočih zdravstvenih težavah (kronično) se danes vse bolj poskušajo upoštevati blokade na energetskem nivoju.

  Enostaven za uporabo

balance_aufmacher

Napravo CHI WELL POINTER postavite na površino kože na mesto bolečine pod kotom 90º (pravi kot) in izvajate rahel pritisk. Čutili boste občutek toplote ali mravljince. Takšna reakcija je popolnoma normalna in kaže nato, da vaše telo, s pomočjo naprave izenačuje energijo. Pri močnejših energetskih blokadah je lahko reakcija bolj intenzivna.

Zaradi svojega naravnega delovanja se lahko CHI WELL POINTER uporablja v kombinaciji z drugimi naravnimi zdravilnimi metodami.

Uporabniki po celem svetu potrjujejo uspešno delovanje naprave tako pri kroničnih kot pri vsakodnevnih zdravstvenih problemih.

NAPRAVA JE BREZ VZDRŽEVANJA IN PROTIUČINKOV!

SE NE OBRABLJA!

DELUJE BREZ ELEKTRIKE ALI BATERIJE!

Opomba: Chi Well Pointer ni medicinski pripomoček. Naprava ne nadomešča ne zdravnika, niti zdravila. Ni za uporabo pri srčnih spodbujevalnikih in v nosečnosti.