Izskušnje uporabnikov

Bamboo single caneNa tej strani bomo objavili izjave naših strank, ki uporabljajo Chi Well Pointer za lajšanje svojih tegob in vzdrževanje zdravega telesa.

Hvala vsem, da delite svoje izskušnje z nami in predvsem z drugimi, ki jim s tem lahko vlijte novo upanje in pogum, da tudi oni vzamejo zdravje v svoje roke.
Pošljite svoje izjave na info@chiwellpointer.si.
Objave so anonimne.


Leta 2010 sem si pri košarki strgal ahilovo tetivo in natrgal mečno mišico. Po končanem polletnem (zdravniškem, uradnem) zdravljenju še vedno nisem mogel normalno stopiti na nogo. V tistem obdobju sem se prvič seznanil s Chi Well Pointerji. To mi je precej spremenilo življenje. Z vsakodnevno uporabo sem v kratkem času ponovno začel hoditi brez bergle, tudi v hrib, za kar sem mislil, da bodo ostali samo še spomini. Pointerji so mi pomagali tako telesno, kot tudi pri psihološkem uravnovešanju, saj je poškodba zaradi pomanjkanja gibanja terjala tudi druge težave. Z uporabo na hrbtenici, glavi in na pleksusu, sem začutil umirjenost in ponovno začel verjeti, da se bo vse dobro izteklo. Skratka, sprememba življenja! Hvala Chi Well Pointerji!

Ljubo Z. iz Domžal


Chi Well Pointerje aktivno uporabljam že 5 let. V škatlici imam pospravljene samo kadar sem na poti. Redno jih uporabljam preventivno, tudi kadar nimam bolečine; na sklepih, organih, zobeh – verjetno zato tudi zelo zelo redko zbolim.
Najbolj pa mi pridejo prav pri poškodbah na hokeju – pri takojšnji uporabi pointerja pri udarcih, poškodbah in raznih zvinih, posledic skorajda nimam. S kombinacijo chi well pointerjev in hlajenje z ledom sam odpravim večino poškodb v roku enega tedna, tako da sem lahko zelo hitro nazaj na igrišču.

Davor B. iz Ljubljane