Delovanje naprave

Naprava CHI WELL POINTER deluje na osnovi petih zakonih fizike:

Chi Well Pointer deluje brez električnega napajanja, se ne obrablja in se samodejno čisti. Deluje na principu akupunkture, s to razliko, da kože v našem primeru ne prebadamo. Je brez stranskih učinkov; lahko jo uporabljate brez posebnega predznanja, ker uravnavamo pretok energije v telesu, na naraven način. Napravo uporabljamo direktno na mestu bolečine. V primeru, da terapiramo nekaj kar ne boli, pa se poslužujemo refleksoloških področij na telesu. Primerna je tako za domačo kot za profesionalno rabo. Je prenosen in priročen odgovor na več kot 220 obolenj, poškodb ali stanj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • SISTEM LEČ
  sestavljen iz dveh šesterokotnih leč. Prva leča zbira in kanalizira energijo, druga pa ojača in usmerja valovanje energije.
 • DOLGI INFRARDEČI VALOVI
  ko energija teče skozi biokeramiko ustvarja dolge infrardeče valove – te pospešujejo krvni obtok, povečujejo telesno temperaturo pod kožo, razširjajo krvne žile, kar aktivira celično aktivnost in presnovo v telesu.
 • ANIONI (NEGATIVNI IONI)
  posebna snov (ogljikov prah) oddaja anione – ti pospešujejo dovod kisika v celice, izboljšujejo mentalno sposobnost, podpirajo delovanje imunskega sistema in imajo pozitiven vpliv na dobro počutje.
 • ŠESTEROKOTNA OBLIKA
  izboljša in ojača pretok energije v živih organizmih.
 • NARAVNO MAGNETNO POLJE
  pozitivno vpilva na prekrvavitev in regeneracijo celic in tkiv – ni škodljivih elektromagnetnih valov.